Persberichten

16/03/2022

Pakske steekt de grens over naar Nederland en zet groeiambities kracht bij

Het onafhankelijk geboortelijst platform Pakske uit Vlaanderen (Dessel), lanceert nu ook in Nederland. Nadat ze eind jaar gestart waren in Franstalig België, zetten ze hun groeiambities kracht bij. “In België groeien we netjes door. De volgende logische stap is kijken naar ons buurland. In Nederland kennen ze het concept geboortelijst niet, maar wij geloven dat we hen kunnen overtuigen met ons ecosysteem van begeleiding.”

16/12/2021

Geboortelijst platform Pakske lanceert nu ook in Franstalig België onder de naam P’tit Colis

Geboortelijst platform Pakske lanceerde eind februari 2020 in Vlaanderen. Nét voor de corona crisis uitbarstte. Pakske schoot uit de startblokken en veroverde in no-time de harten van vele Vlaamse gezinnen. Bijna 2 jaar na de start in Vlaanderen, richt het team achter Pakske zich nu ook op Franstalig België. Onder de naam P’tit Colis willen ze de harten van Franstalige gezinnen in België veroveren.

25/08/2021

Verzamel eenvoudig en snel adressen van vrienden en familie voor je geboortekaartjes

Je bent volop zwanger. Je kindje komt eraan. Na de geboorte moeten de geboortekaartjes de deur uit. Om die goed te verzenden, heb je alle adressen nodig van vrienden en familie. Dus, wat doe je? Je stuurt iedereen afzonderlijk een berichtje/mailtje met de vraag of ze hun adres willen doorsturen. Vervolgens ga jij die stuk per stuk kopiëren en plakken in een Excel bestand. Dat moet eenvoudiger kunnen?!

01/04/2020

Eenvoudig zelf je geboortelijst aanmaken met leuke producten en diensten van eender waar

Een traditionele geboortelijst leggen bij een winkel, wil zeggen dat je enkel producten van die winkel kan kiezen. Dan is het jammer als je net die fantastische kinderwagen niet kan nemen die je zo graag wil. Startup Pakske lanceert een oplossing: een platform voor online geboortelijsten.

Contactgegevens

Thomas Loyens

Logo

Afbeeldingen