Persbericht
13/06/2023

Pakske lanceert digitale geboortelijst checklist: de ultieme gemoedsrust voor een perfecte geboortelijst

Pakske, het toonaangevende geboortelijst platform voor aanstaande ouders in België, is verheugd om de lancering van haar digitale geboortelijst checklist aan te kondigen. Deze innovatieve tool biedt aanstaande ouders de ultieme gemoedsrust en helpt hen moeiteloos de perfecte geboortelijst samen te stellen.

Mis ik nog iets op mijn geboortelijst?

Als toekomstige ouder heb je al voldoende aan je hoofd. En dat is éxact waar Pakske wil helpen. Met deze digitale checklist, hoef je je alvast geen zorgen meer te maken over de volledigheid van je geboortelijst. Je kan gaandeweg, op jouw tempo, afvinken wat je al hebt. Zo ben je zeker dat je niets vergeten bent. De checklist bevat ook handige tips  over hoeveel je nodig hebt van een item. En waar je op moet letten. En als dat nog niet genoeg is, heeft Pakske ook een auto-check functie ingebouwd.

We zijn zo enthousiast dat we deze nieuwe tool aan toekomstige ouders kunnen aanbieden. Ons doel is altijd om het nakend ouderschap makkelijker én leuker te maken en met deze digitale geboortelijst checklist hebben we weer een grote stap in die richting gezet.

Contact

Thomas Loyens

Logo's

Afbeeldingen