Persbericht
16/03/2022

Pakske steekt de grens over naar Nederland en zet groeiambities kracht bij

Het onafhankelijk geboortelijst platform Pakske uit Vlaanderen (Dessel), lanceert nu ook in Nederland. Nadat ze eind jaar gestart waren in Franstalig België, zetten ze hun groeiambities kracht bij. “In België groeien we netjes door. De volgende logische stap is kijken naar ons buurland. In Nederland kennen ze het concept geboortelijst niet, maar wij geloven dat we hen kunnen overtuigen met ons ecosysteem van begeleiding. Op die manier ontdekken ze de beste babyproducten én houden ze die bij op één verlanglijstje. Ze kunnen die nadien ook inzetten voor hun babyshower of wie weet toch als een soort geboortelijst delen.”

Pakske is ondertussen veel meer dan een website waar je je vrije geboortelijst kan maken. Het is geëvolueerd naar een compleet ecosysteem, waar een gezin in verwachting, hun zwangerschap gemakkelijker kan maken. In de eerste plaats met een onafhankelijke geboortelijst, maar ook door begeleiding op vlak van producten: wat zijn de beste babyproducten? En hoe kies je die spullen bij jou passen?

Begin dit jaar lanceerde Pakske hun productgids. Hiermee willen ze zo compleet mogelijk alle babyproducten in één catalogus gieten. Bovendien kan je hier eenvoudig en snel prijzen vergelijken van verschillende shops. Zo zie je meteen waar je de beste prijs vindt, voor die fantastische kinderstoel of co-sleeper.

“Wij willen uitgroeien tot hét platform voor nieuwe ouders. Waarin ze alles kunnen terugvinden voor hun babyuitzet. Waarin ze alles rond hun zwangerschap gemakkelijker kunnen maken. Nederland is de logische volgende stap in dat verhaal. Hoe meer gezinnen gebruik maken van ons platform, hoe meer wij die gezinnen kunnen helpen de juiste keuzes te maken. De komende maanden gaan we daarvoor ook AI inzetten.”

Logo's

Afbeeldingen