1

Gegevens van je kindje invullen, foto’s toevoegen, beveiligen… wat je maar wil. We helpen je stap voor stap op weg naar een prachtige webpagina voor je kleine spruit.

2

Leuke cadeautjes van eender welke webshop toevoegen met 1 druk op een knop. Of je eigen originele pakskes toevoegen.
Kan het nog eenvoudiger?

3

Deel het geluk van je kroost met je vrienden en familie. Eenvoudig én leuk om te volgen. Zo kunnen je geliefden bijdragen tot het geluk van je gezin.

4

Iedereen legt eenvoudig en met plezier bij voor een cadeautje, geld geven via Pakske is een plezier. Crowdfunding, maar dan voor pakskes, zeg maar. Hun bijdragen komen dankzij Pakske op jouw rekening terecht.

Je kan ook aanduiden dat mensen het pakske zelf mogen bestellen. Dan kunnen ze het zélf aankopen en meebrengen op baby bezoek bijvoorbeeld.

5

Koop je pakjes wanneer jij ze nodig hebt, geen dubbels, niet wachten tot nonkel Rudy langs komt. De giften zullen binnenstromen terwijl jij het pakske misschien al thuis hebt staan.

Liever het geld wat opsparen? Geen enkel probleem!

Benieuwd?

Maak je lijst aan. Volledig vrijblijvend.
Je kan je lijst altijd terug verwijderen, dus probeer het gerust eens uit ❤️

Zeker, geen enkel probleem. In de praktijk zien we vaak dat ouders een geboortelijst leggen bij een fysieke winkel voor een select aantal spullen. De rest willen ze dan aankopen bij andere winkels en webshops. En dan is Pakske erg handig.

Je kan alle spullen van je eerste lijst toevoegen bij Pakske én daarbovenop alle spulletjes die je nog graag wil van andere shops. Zo heb je één geboortelijst waar mensen alles kunnen terugvinden.

Lees hier hoe je dit concreet kan aanpakken.

Je bent volledig vrij om toe te voegen wat je zelf wil. Je bent totaal onafhankelijk van webshops/winkels.

Dat wil ook zeggen dat je tweedehandsspullen kan toevoegen (zelfs al heb je die al aangekocht), maar evengoed gunsten (bijv. kraamkost) of cadeaubonnen. Bedenk wat je écht wil en écht kan gebruiken in deze magische tijd voor jou en je gezin.

Het zit gebakken in onze missie: de vrijheid teruggeven aan de ouders. Vrijheid om volop van de zwangerschap en van je kindje te genieten.

Pakske is en blijft volledig gratis voor onze gezinnen. Zo’n baby uitzet kost al genoeg centjes 😉. Benieuwd hoe wij dan centjes verdienen?

Zit je nog met vragen?

Wij helpen je verder te ontdekken hoe het werkt.