Persbericht
16/12/2021

Geboortelijst platform Pakske lanceert nu ook in Franstalig België onder de naam P’tit Colis

Geboortelijst platform Pakske lanceerde eind februari 2020 in Vlaanderen. Nét voor de corona crisis uitbarstte. Geen ideaal moment om iets nieuw op de markt te brengen. Of toch wel? Pakske schoot uit de startblokken en veroverde in no-time de harten van vele Vlaamse gezinnen.

“In 2020 registreerden – op een goede 10 maanden – zo’n 2.000 gezinnen op ons platform. Voor 2021 eindigen we met nog eens 6.000 nieuwe gezinnen die een geboortelijst bij ons legden. Dat overtreft onze stoutste verwachtingen. Hiermee hebben we nu ongeveer 10% van de baby markt in Vlaanderen.” – Thomas, mede-oprichter

Bijna 2 jaar na de start in Vlaanderen, richt het team achter Pakske zich nu ook op Franstalig België. Onder de naam P’tit Colis willen ze de harten van Franstalige gezinnen in België veroveren.

“Moderne ouders willen volledige vrijheid in hun keuze. Daarom kiezen onze ouders voor een geboortelijst waarbij ze uit meerdere shops kunnen kiezen. En dat kan met Pakske. Meer zelfs: je kan ook tweedehandsspullen en diensten op je lijst zetten. Zo krijg je items die je écht wil en waar je écht iets aan hebt.”

Het werd al snel duidelijk dat de naam Pakske niet zou ‘pakken’ in Franstalig België. Dus kwamen we na wat brainstormen bij P’tit Colis uit. Wat zoveel betekent als ‘klein pakje’. Pretty close dus bij de betekenis en vibe van Pakske.

Logo's

Afbeeldingen