Persbericht
01/04/2020

Eenvoudig zelf je geboortelijst aanmaken met leuke producten en diensten van eender waar

Een traditionele geboortelijst leggen bij een winkel, wil zeggen dat je enkel producten van die winkel kan kiezen. Dan is het jammer als je net die fantastische kinderwagen niet kan nemen die je zo graag wil. Startup Pakske lanceert een oplossing: een platform voor online geboortelijsten.

Drie ambitieuze ondernemers ontwikkelden een oplossing voor hun eigen probleem. Dries, papa van een tweeling, vond geen goede manier om een geboortelijst online aan te maken, waarbij je de volledige vrijheid had om toe te voegen wat je wil. “Ik wou spullen van meerdere (web)shops toevoegen, maar ook tweedehandsspullen en gunsten. Na wat zoekwerk vond ik geen gebruiksvriendelijke oplossing. Dus besliste ik zelf aan de slag te gaan.”

Op Pakske.be maak je in één minuut je eigen unieke online geboortelijst aan en kan je meteen items toevoegen. Je babybedje van IKEA, een autostoel bij Dreambaby, een kinderwagen van bij Bugaboo, rompertjes van HEMA en een luiertafel vanop 2dehands.be: alles is mogelijk. “Hiernaast willen we ook diensten en gunsten zoveel mogelijk aanmoedigen”, dixit mede-oprichter Thomas, die binnenkort voor het eerst papa wordt. “Waarom geen leuke zaken als ‘haar eerste zwemles’ of ‘5 babysit sessies’ op je geboortelijst zetten? Dat zijn zaken die je als ouder écht wil en ook zal kunnen gebruiken.”. Familie en vrienden kunnen op die manier echt bijdragen aan een goede start met je kleine oogappel. Of dat nu gaat om babyspullen of diensten, doet er eigenlijk niet toe.

“Wanneer ik iets wou schenken van een geboortelijst, ging ik altijd op zoek naar items waar de ouders en het kind écht iets aan hadden. Dankzij ons platform kan je je geboortelijst vullen met items die nuttig en bruikbaar zijn. Dankzij ons platform kunnen ouders hun geboortelijst vullen met items die nuttig en bruikbaar zijn. Zo kunnen vrienden en familie altijd iets kiezen dat écht een verschil maakt”, zegt Sabatino, die het ondernemers trio compleet maakt.

De missie van Pakske is om het hele proces vanaf de zwangerschap tot en met de eerste levensjaren van je kind, stressvrij te maken. Momenteel kan Pakske gebruikt worden voor je geboortelijst of gelegenheden verder in de levensloop zoals een 1e verjaardag. Maar we hebben nog veel ideeën, om het de ouders nog gemakkelijker te maken, die we volop aan het  onderzoeken en ontwikkelen zijn.

Met een eenvoudige, gebruiksvriendelijke online geboortelijst kunnen ouders weer het heft in eigen handen nemen. Bye bye (aankoop)verplichtingen en overbodige babyspullen. Hallo volledige vrijheid om te kiezen wat jij wil voor je kind.

Logo

Afbeeldingen