Waar geboortekaartje bestellen?

Je ontdekte reeds wat op geboortekaartjes moet staan en wanneer je ze moet kiezen. Nu is het tijd om na te denken over waar en hoe je deze gaat bestellen. Er zijn hier verschillende aanbieders voor, elk met hun voor- en nadelen. In dit artikel zetten we verschillende soorten aanbieders uiteen, zodat je de juiste keuze kan maken.

Tadaaz

Tadaaz is een algemene online shop voor verschillende soorten kaartjes en uitnodigingen: van huwelijk tot communie tot kerst. Maar natuurlijk ook voor geboortekaartjes! Op deze website kan je een groot aanbod van voorontworpen geboortekaartjes terugvinden, die je vervolgens kan personaliseren. Dit hangt af van ontwerp tot ontwerp, soms kan je enkel de naam aanpassen, soms kan je ook afbeeldingen veranderen. Je kan ook je eigen kaartje zelf ontwerpen. Hiervoor heb je een handige tool, waarbij je eerst de vorm kiest. Hier is wederom heel veel keuze: rechte hoeken, afgeronde hoeken, horizontaal georiënteerd, verticaal georiënteerd, niet geplooid, verschillende keren geplooid.. Voor ieder wat wils! Je kan kiezen uit twee opties: ofwel ontwerp je in een ander programma, waarna je de jpg upload in de tool van Tadaaz, ofwel voeg je tekst, foto’s en symbolen toe in de tool en ontwerp je het gehele kaartje hier. Het grootste voordeel is dat je bij Tadaaz ook ineens de doopsuiker kan bestellen. Ze bieden een hele hoop doopsuiker aan in verschillende kleuren, maar ook lolly’s en andere soorten zoetigheid. Nu heb je enkel nog een leuke verpakking nodig. Kies je voor een doosje of een zakje? Of nog iets anders? Ook dit kan je bij Tadaaz bestellen, tezamen met stickers en badges voor een extra touch.
10% korting geboortekaartjes

psssssstttt... als je een geboortelijst aanlegt bij Pakske, krijg je 10% korting op geboortekaartjes bij Tadaaz. Samen met andere extra voordelen, die je unlockt van zodra je 5 items op je lijst hebt staan. De voordelen worden dan zichtbaar in je dashboard.

Albelli

Albelli focust in eerste instantie vooral op fotocadeaus: fotoboeken, fotokalenders, prints op canvas of plexiglas, fotomokken en kaartjes. Vooral de kaartjes zijn hier belangrijk, aangezien je op deze manier leuke geboortekaartjes kan maken. Ze hebben zoals de vorige een hele hoop voorontworpen kaartjes, maar je kan ook zelf vanaf nul beginnen. Maar bij alle kaartjes staat er één ding centraal: prachtige, kwaliteitsvolle foto’s!

Voor de ouders die dus een foto van hun pasgeboren baby op het geboortekaartje willen, is dit dus zeker een goede optie. Vergeet natuurlijk wel niet om een professionele fotoshoot te boeken niet lang na de geboorte, zodat je extra mooie foto’s hebt om op het kaartje te zetten.

Kaartje2Go

Kaartje2Go lijkt heel sterk op Tadaaz: ze bieden verschillende soorten kaartjes en uitnodigingen aan. Je kan kiezen om kaartjes te personaliseren of zelf te ontwerpen. Al moeten we wel zeggen dat de keuze aan snijvormen bij Kaartje2Go minder uitgebreid is. Maar dit wordt goedgemaakt in de ontwerptool van Kaartje2Go, deze is heel gebruiksvriendelijk en er is enorm veel keuze. Je hebt in no-time je eigen kaartje gemaakt, zonder dat je nood hebt aan speciale ontwerpprogramma’s.

Bij Kaartje2Go hoef je je ook helemaal geen zorgen te maken om de verzending van de geboortekaartjes. Bij deze online shop heb je namelijk de keuze om de kaartjes rechtstreeks naar de adressen te laten verzenden. Je hoeft alle kaartjes dus niet thuis te ontvangen en vervolgens zelf op de post te doen, wat wel wat tijd en moeite bespaart. Het enige wat je hoeft te doen is de adressen up te loaden op de website. Hou er wel rekening mee dat bij deze optie het niet mogelijk is om gekleurde enveloppen, adresstickers of sluitzegels te gebruiken. Dit zullen dus standaard witte enveloppen zijn. Als je kiest om het zelf te verzenden, heb je deze keuze van personalisatie wel.

Fin en Stip

Fin en Stip is geen online shop, maar een atelier. Het is dus een veel persoonlijker. Je kan nog steeds een voorontworpen kaartje kiezen en deze aanpassen, maar een ontwerp op maat is ook mogelijk. Bij deze laatste ontwerpt de grafisch ontwerper een kaartje voor jou, natuurlijk aan de hand van wat jij wilt. Neem dus zeker enkele voorbeeldjes mee of maak een moodboard. Zo krijgt de grafisch ontwerper meteen inzicht in wat je nu precies wilt. 

Om het geboortekaartje te vervolledigen, kan je bij Fin en Stip ook de enveloppen, doopsuiker, verpakkingen en extra versiering bestellen. De doosjes of zakjes zijn beschikbaar in verschillende vormen en kleuren, die je kan versieren met een leuke sticker en een pluim. Je kan dus alles bij Fin en Stip bestellen, wat het jou natuurlijk veel gemakkelijker maakt. 

Is het kindje er? Dan stuur je zo snel mogelijk een SMS met de extra gegevens, zoals datum, tijd, gewicht en lengte. Deze aanpassingen worden dan nog doorgevoerd en onmiddellijk naar de drukker verstuurd. De kaartjes kan je de volgende dag laten leveren of moet je zelf gaan afhalen, dus daarna moet je ze wel nog zelf op de post doen.

Uiteraard bestaan er nog veel andere aanbieders van geboortekaartjes. Aan jou de keuze 😉.

Jouw inschrijving kon niet worden opgeslagen. Probeer het alstublieft opnieuw.
Jouw inschrijving is gelukt.

Blijf op schema met je zwangerschap. Eén e-mail per week.

Deel met anderen

Deze informatie wordt uitsluitend verstrekt voor educatieve en entertainmentsdoeleinden. Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor enige aansprakelijkheid, verlies of risico, persoonlijk of anderszins, als gevolg, direct of indirect, van enige informatie of advies die hier is opgenomen. Pakske kan een vergoeding ontvangen via aangesloten (affiliate) links in deze inhoud.

Een geboortelijst met items van eender welke shop? Dat kan!

Volledige vrijheid. Geen enkele aankoopverplichting. Weg met stress. Tijd om te genieten.