Hoe Pakske gebruiken als verjaardagslijstje

Wat worden ze snel groot 🥺, toch?!

Jouw kleine oogappel is binnenkort weer een jaartje ouder. En dat wil zeggen: cadeautjes! Van speelgoed en leuke activiteiten tot kleding of een gloednieuwe fiets met trappers.

Wat jij als ouder dan vooral wil, is één georganiseerde plek, om al die zaken bij te houden. En dat je die lijst kan delen, zodat je kan krijgen wat jullie écht willen en écht nodig hebben.

Net zoals je geboortelijst, kan je een verjaardagslijstje delen met familie en vrienden. En het goede nieuws is: je hebt al een geboortelijst bij Pakske, dus je hoeft niet van nul te beginnen. Alleen, in plaats van spullen die je voorbereiden op de komst van je baby, voeg je dingen toe voor deze levensfase van je kind.

Laat ons samen ontdekken hoe je Pakske als verjaardagslijstje kan gebruiken én wat je op dat lijstje kan zetten.

In dit artikel

Waarom een verjaardagslijstje?

 • Een handig overzicht van alle spullen.
 • Je vermijdt dubbele cadeaus.
 • Altijd één centraal verlanglijstje bij de hand.
 • Gemakkelijk te gebruiken én te delen.
 • Familie en vrienden kunnen ook centjes bijdragen voor spulletjes (die jullie al dan niet reeds aankochten)
 • Ontvang spullen die je écht wil (geen gebreide trui van tante Jeanine)
 • Wij zoeken de beste prijs, ook voor jouw verjaardagscadeaus 🥳

En dat allemaal in een stijlvol kleedje, inclusief eigen foto’s. Waar wacht je nog op?! 😉

Hoe gebruik je Pakske voor jouw verjaardagslijstje

Je bent de geboortelijst fase voorbij, maar je wil wel ons platform blijven gebruiken als je verjaardagslijstje? Dat kan perfect! Laten we tonen hoe dat kan:

 1. Log in bij Pakske
 2. Klik op rechtsboven (laptop) of rechtsonderaan (smartphone) op jouw profiel naam en selecteer ‘Nieuwe lijst aanmaken’.
 3. Vul de naam van je kind in, datum van de verjaardag en you’re ready to go!

Je kan perfect de welkomsttekst aanpassen, alsook nieuwe foto’s toevoegen van je kind.

En waarom geen leuk thema voor je verjaardagslijstje? 😉

Om cadeaus toe te voegen, kan je zoeken in onze productgids of zelf cadeaus inladen/toevoegen. Onze Pakske knop werkt ook perfect voor een verjaardagslijstje.

En uiteraard kan je perfect onze app gebruiken voor je verjaardagslijstje.

Jouw geboortelijst omtoveren in een verjaardagslijstje

Je hebt je bestaand lijstje, dat gekoppeld is aan jouw kindje. Op dat lijstje staan misschien nog wat spulletjes van toen bij de geboorte. En je oude tekstje en foto’s. Dat alles kan je wijzigen, om er een verjaardagslijstje van te maken.

Easypeasy:

 • Je markeert alle oude – openstaande – cadeaus als ‘Verberg van lijst‘. Op die manier heb je een lege lijst en begin je met een blanco lijstje.
 • Onder ‘Lijstinstellingen’ wijzig je de intro tekst van je lijst naar iets dat past bij een verjaardagslijstje ( daar ben je volledig vrij in uiteraard).
 • Je verwijdert de oude foto’s en voegt enkele nieuwe foto’s van je kindje toe. Zo kan je meteen familie en vrienden leuke foto’s tonen. Je kan de oude ook laten staan, de nieuwe verschijnen als eerste.
 • Onder Jouw lijst > Instellingen > Privacy en delen, kan je trouwens ook de link van je lijst aanpassen, als je dat wil. Dat hoeft uiteraard niet.
Jouw inschrijving kon niet worden opgeslagen. Probeer het alstublieft opnieuw.
Jouw inschrijving is gelukt.

Blijf op schema met je zwangerschap. Eén e-mail per week.

Deel met anderen

Deze informatie wordt uitsluitend verstrekt voor educatieve en entertainmentsdoeleinden. Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor enige aansprakelijkheid, verlies of risico, persoonlijk of anderszins, als gevolg, direct of indirect, van enige informatie of advies die hier is opgenomen. Pakske kan een vergoeding ontvangen via aangesloten (affiliate) links in deze inhoud.

Een geboortelijst met items van eender welke shop? Dat kan!

Volledige vrijheid. Geen enkele aankoopverplichting. Weg met stress. Tijd om te genieten.