De populairste geboortelijst musthaves van 2022

Wanneer bepaalde baby producten steeds blijven terugkomen op onze geboortelijsten, is dat een goede indicator. Wij doken in onze database en stelde een lijst op van de 22 meest toegevoegde producten. Met meer dan 12.000 nieuwe gezinnen per jaar, hebben we een goede indicatie van welke producten het goed doen en welke niet. Bovendien kan je bij ons eender wat toevoegen, dus deze data zijn niet beperkt tot het aanbod van één winkel. Benieuwd? Let’s find out!

1

Starterset babyflessen

Dit blijft dé topper op geboortelijsten. Bijna 1000 keer toegevoegd. Onmisbaar in je baby arsenaal: een setje babyflessen, inclusief een handige flesborstel én fopspeen.

2

Naamlabels

Eentje waar je misschien niet meteen aan zou denken, maar daarom niet minder populair én vooral: nuttig! Handige naamlabels en stickers voor je flesjes, drinkbekers en veel meer.

3

Droogrek babyflessen

Een product dat vorig jaar de lijst nét niet haalde, maar nu wel in de top 3 staat. Dat zegt genoeg. Gezinnen kiezen duidelijk voor praktische items die hun tijd helpen besparen.

4

Bewaarzakjes moedermelk

Uitermate handig voor het vervoeren en bewaren van moedermelk. Eenvoudig om te ontdooien en te gebruiken.

5

Babyfoon

Een babyfoon is eveneens onmisbaar in je baby uitzet. Zo kan je gerust zelf rusten en slapen terwijl jouw baby slaapt. De populairste van 2022 is de Luvion Essential met camera.

6

Billendoekjes

Niet meteen het meest aantrekkelijke product, maar wel super nuttig. Ouders kiezen steeds vaker voor doekjes zonder parfum. Ook de billendoekjes van WaterWipes zijn erg populair. En wasbare billendoekjes winnen steeds meer terrein.

7

Sterilisator

Het is duidelijk dat ze bij Philips Avent weten waar ze mee bezig zijn. Dit is al het 3de product in deze lijst van hun. Perfect om flesjes te steriliseren. Ook ideaal om mee te nemen op reis.

8

Aankleedkussen

Nog eentje dat je kan bestempelen als één van de echte basics: een aankleedkussen. Super handig om je baby te verschonen en om te kleden.

9

Tetradoeken

HEMA blijft duidelijk ook goed scoren bij Belgische gezinnen. Tetradoeken kan je vrijwel voor alles gebruiken en horen absoluut in dit rijtje thuis.

10

Babyboekje

Een fantastisch babyboekje, om je kindje voor te lezen.

11

Bewaarpotjes

Nog zo’n uitermate praktisch product. Eens je kindje de juiste leeftijd bereikt, zal je meerdere lades in je diepvries gevuld zijn met deze bewaarpotjes.

12

Luiers

Luiers blijft een onmisbaar onderdeel van je baby arsenaal. Of het nu wegwerpbare of wasbare zijn. Dit starterspakket van Pampers blijft het goed doen.

13

Starterset verzorgingsproducten

Naïf is een merk dat de laatste jaren enorm aan populariteit heeft gewonnen bij gezinnen. Met deze verzorgingsset met natuurlijke ingrediënten, kom je al een heel eind wat verzorging van je baby betreft.

14

Verzorgingsset

Op 14 vinden we deze handige verzorgingsset van Philips Avent. Net zoals met de verzorgingsproducten hierboven, heb je meteen een goede basis in huis met deze items.

15

Stapeltoren

Met deze stapeltoren hebben we het eerste product in de categorie speelgoed. Het ziet er goed uit. Je kan het compact wegbergen of meenemen. En je kan er ook mee in bad spelen. Een toppertje.

16

Kinderstoel

Er bestaan héél wat kinderstoelen op de babymarkt. De keuze is erg breed. Deze klassieker blijft een absolute topper. Ondanks de relatief hoge prijs. Dat heeft vast iets te maken met de duurzaamheid van deze Tripp Trapp.

17

Activiteitenboekje

Nog een boekje op deze lijst. Dit is weer zo’n tijdloze klassieker. Die bovendien ideaal is voor in de buggy of autostoel.

18

Wagenspanner

Nog eentje van Little Dutch. Het ziet er goed uit én het is ook weer ideaal voor in de autostoel of kinderwagen. 

19

Thermometer

Deze is en blijft een topper. Een badthermometer die ook de luchttemperatuur kan meten. Inclusief alarm wanneer het badwater te warm is.

20

Slabbetjes

Slabbetjes zijn weer zo’n typische musthave voor je geboortelijst. Deze set van 5 blijft het goed doen en ziet er leuk uit.

21

Verschoonmatje

Een luiermatje of verschoonmatje is su-per handig als je op stap gaat met je kind. Zo heb je luiers, doekjes en verzorgingsproducten in één handig pakketje op zak.

22

Mijlpalen pakket

Een leuke om mee af te sluiten: met zo’n mijlpalen pakket leg je de groei van je kindje vast. Geloof me: ze worden snel groot. En dan is het fantastisch om op deze manier herinneringen op te bouwen.

Weetje

Een gezin shopt gemiddeld bij 9 verschillende shops voor hun baby uitzet. Niet alleen prijs is daarbij belangrijk, maar vooral de mogelijkheid om volledig te kunnen kiezen wat je wil. Niet elke winkel heeft elk merk en elk product te koop staan. Bij het geboortelijst platform van Pakske kan je items toevoegen van eender welke shop. Maar even goed (en graag) kan je tweedehands spullen toevoegen of gunsten (bijv. kraamkost) en diensten (bijv. doula).

Jouw inschrijving kon niet worden opgeslagen. Probeer het alstublieft opnieuw.
Jouw inschrijving is gelukt.

Blijf op schema met je zwangerschap. Eén e-mail per week.

Deel met anderen

Deze informatie wordt uitsluitend verstrekt voor educatieve en entertainmentsdoeleinden. Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor enige aansprakelijkheid, verlies of risico, persoonlijk of anderszins, als gevolg, direct of indirect, van enige informatie of advies die hier is opgenomen. Pakske kan een vergoeding ontvangen via aangesloten (affiliate) links in deze inhoud.

Een geboortelijst met items van eender welke shop? Dat kan!

Volledige vrijheid. Geen enkele aankoopverplichting. Weg met stress. Tijd om te genieten.