5 Must-haves voor een zorgeloze zomer met je baby

Aahhh! Eindelijk de langverwachte zomer. Maar is zo’n zorgeloze zomer nog wel mogelijk wanneer je een kleintje in huis hebt? Want daar komt toch behoorlijk wat bescherming bij kijken, nietwaar?

Geen paniek, we staan klaar om te helpen. Met deze 9 must-haves, geraak je al een héél eind op weg. Wil je niets vergeten? Gebruik onze handige checklist onderaan dit artikel.

1 - Reisbed

Waar je deze zomer ook naartoe gaat, het Aeromoov Instant reisbed moet mee. Vertrouw ons. Dit handige, eenvoudig op te zetten en op te bergen bedje is de ideale reisgenoot, zowel dichtbij als verder weg. Gemakkelijk verplaatsbaar naar een schaduwrijk plekje en uitbreidbaar met accessoires die je kindje extra beschermen, zoals een zonnescherm en muggennet.

2 - Zonnecrème

Geen zorgeloze zomer, zonder de juiste zonnecrème. Deze natuurlijke zonnecrème van Naïf met SPF 50 is een topper.

3 - air layer

Houd je baby gemakkelijk koel met de AeroMoov air layer: een handig en superzacht hulpmiddel dat dankzij 3D-technologie ervoor zorgt dat je kindje op een luchtlaagje zit en dus minder snel zal zweten. Dit zorgt op zijn beurt weer voor comfortabele autoritten of wandelingen met de buggy. Voeg daar de fantastische, vrolijke designs aan toe, en je hebt de perfecte reisgenoot die iedereen blij en tevreden zal houden.

4 - Hoedje

Het is eigenlijk heel simpel: neem alles mee voor je baby wat je ook voor jezelf meeneemt, maar dan in een kleinere, schattigere versie. Vergeet vooral niet een hoedje te kiezen dat ook de nek goed beschermt.

5 - Zonnebril

Kleiner en schattiger dan die van jou, maar wel even noodzakelijk!

Ontdek een complete lijst met must-haves voor een zorgeloze zomer met je baby via onderstaande checklist:

Must-haves checklist voor zomerse trips met je baby

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met AeroSleep en AeroMoov. We beperken onze gepsonsorde inhoud tot relevante inhoud én partners met producten waar we zelf in geloven en gebruiken. Door deze partners kunnen de artikels, e-mails en app van Pakske gratis blijven bestaan.

Jouw inschrijving kon niet worden opgeslagen. Probeer het alstublieft opnieuw.
Jouw inschrijving is gelukt.

Blijf op schema met je zwangerschap. Eén e-mail per week.

Deel met anderen

Deze informatie wordt uitsluitend verstrekt voor educatieve en entertainmentsdoeleinden. Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor enige aansprakelijkheid, verlies of risico, persoonlijk of anderszins, als gevolg, direct of indirect, van enige informatie of advies die hier is opgenomen. Pakske kan een vergoeding ontvangen via aangesloten (affiliate) links in deze inhoud.

Een geboortelijst met items van eender welke shop? Dat kan!

Volledige vrijheid. Geen enkele aankoopverplichting. Weg met stress. Tijd om te genieten.