Hoeveel zet je op de geboortelijst?

Hier vind je meerdere meningen over. Sommige zeggen dat je evenveel items op je geboortelijst moet zetten, als het aantal geboortekaartjes dat je zal uitsturen. Als elke ontvanger 1 item sponsort, is je geboortelijst helemaal gesponsord.

aantal items op geboortelijst = aantal verstuurde geboortekaartjes

Maar wat als niet iedereen sponsort? Of wat als sommige minder centjes geven dan je dacht?

Daarom komen anderen dan weer met de ⅓-regel: het aantal spullen op je geboortelijst is gelijk aan één derde van het aantal geboortekaartjes dat je uitstuurt. Op die manier is de kans vrij groot dat heel je geboortelijst aangekocht zal worden.

Wat denken jullie?

Naar onze mening is het belangrijk dat je must haves zéker op je lijst staan. Daarna kan je aanvullen met nice to haves die je er graag bij wil. Met een geboortelijst bij Pakske kan je trouwens ten allen tijde items toevoegen. Je kan bijvoorbeeld perfect nog enkele spulletjes toevoegen, wanneer je merkt dat je lijst bijna leeg geschonken is (amai!).

Hoeveel items hebben andere gezinnen op hun geboortelijst?

Volgens de data van onze gezinnen, zien we gemiddeld 25 tot 40 items op de geboortelijst staan. Gemiddeld gezien is de totaalwaarde van zo’n geboortelijst tussen €2.000 en €2.500.

Een belangrijke tip: als je niet veel items op je geboortelijst zet, kunnen er ook niet veel gesponsord worden. Of je er nu weinig of veel op je lijst zet: maak de ontvangers duidelijk dat ze ook gerust centjes mogen storten, dan kan je achteraf nog zelf spulletjes aankopen met de centjes.

Jouw inschrijving kon niet worden opgeslagen. Probeer het alstublieft opnieuw.
Jouw inschrijving is gelukt.

Blijf op schema met je zwangerschap. Eén e-mail per week.

Deel met anderen

Deze informatie wordt uitsluitend verstrekt voor educatieve en entertainmentsdoeleinden. Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor enige aansprakelijkheid, verlies of risico, persoonlijk of anderszins, als gevolg, direct of indirect, van enige informatie of advies die hier is opgenomen. Pakske kan een vergoeding ontvangen via aangesloten (affiliate) links in deze inhoud.

Een geboortelijst met items van eender welke shop? Dat kan!

Volledige vrijheid. Geen enkele aankoopverplichting. Weg met stress. Tijd om te genieten.