24baby breidt uit naar België: zwangerschaps app nu ook voor Vlamingen

24baby, de grootste website en app in Nederland voor zwangerschapsinformatie, is nu actief in België. Dit biedt (aanstaande) ouders toegang tot lokaal aangepaste informatie en een Vlaamse community die aansluit bij hun behoeften.

De website 24baby.be en de 24baby-app bieden uitgebreide informatie voor alle fases van zwangerschap en ouderschap. De inhoud is zorgvuldig afgestemd op de unieke behoeften van elke periode, van kinderwens en de zwangerschap tot de eerste jaren van het kind.

Cultuurverschillen en taalnuances

Voor de lancering in België waren al veel Vlamingen bekend met 24baby. Zij moesten het echter doen met de Nederlandse versie, waarbij sommige informatie niet overeenkwam met de Vlaamse richtlijnen en gebruiken.

Binnen de community was soms ook miscommunicatie tussen Vlaamse en Nederlandse leden van 24baby. Vlaamse ouders gaven bijvoorbeeld ‘patatjes’ aan baby’s van 6 maanden, wat in Nederland onder ‘friet’ verstaan wordt en daarom zorgde voor verbaasde reacties. Ook het woord ‘poepen’ door Vlaamse gebruikers zorgde af en toe voor verwarrende situaties.

Groei en ambitie in Vlaanderen

Met al meer dan 700 artikelen op 24baby.be en een snelgroeiend aantal Belgische gebruikers laat 24baby haar ambitie zien om een belangrijk platform in België te worden voor (aanstaande) ouders.

"We willen de meest betrouwbare bron worden voor zwangerschaps- en baby-informatie in Vlaanderen. Ons doel is om ouders te voorzien van accurate informatie en een veilige omgeving bieden voor het delen van ervaringen."

Een community voor ouders

De uitbreiding van 24baby naar België betekent niet alleen een toename in beschikbare informatie, maar ook de ontwikkeling van een hechte Vlaamse community. Hier kunnen (aanstaande) ouders ervaringen uitwisselen en steun vinden.

Jouw inschrijving kon niet worden opgeslagen. Probeer het alstublieft opnieuw.
Jouw inschrijving is gelukt.

Blijf op schema met je zwangerschap. Eén e-mail per week.

Deel met anderen

Deze informatie wordt uitsluitend verstrekt voor educatieve en entertainmentsdoeleinden. Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor enige aansprakelijkheid, verlies of risico, persoonlijk of anderszins, als gevolg, direct of indirect, van enige informatie of advies die hier is opgenomen. Pakske kan een vergoeding ontvangen via aangesloten (affiliate) links in deze inhoud.

Een geboortelijst met items van eender welke shop? Dat kan!

Volledige vrijheid. Geen enkele aankoopverplichting. Weg met stress. Tijd om te genieten.