Onze experten

Om ons platform en onze content kwalitatief te houden, werken we samen met enkele experten. Dankzij hun deskundige blik, kunnen wij blijven verbeteren en zorgen dat jullie de juiste producten en diensten terugvinden voor je gezin.

Nathalie Schittekatte

Gecertificeerd baby- en kinderslaapcoach

Nathalie is oprichter van Snuggles & Dreams. Als mama van een ex-slechte slaper, weet ze wat het is om gebroken nachten en slechte dutjes te hebben. Het is dan ook haar missie om zoveel mogelijk ouders te helpen aan meer slaap. Ze weet namelijk als geen ander hoe belangrijk slaap is om een goede en positieve dynamiek te krijgen binnen een gezin. 

Nele Allaert

Draagconsulent en coach voor mama en baby

Nele is mama van 3 en oprichter van Buik tegen Buik. Door haar eigen ervaringen met draagdoeken, wilde ze haar kennis doorgeven aan andere ouders. Haar missie is duidelijk: ouders en hun baby’s een warm gedragen start geven.

Sara Soyer

Kinesitherapeute binnen de pediatrie

Sara heeft twee kindjes en is oprichtster van de BonoboBox. Ze heeft ruime ervaring in het werken met kinderen binnen de psychomotoriek en in de kinderopvang en begeleidt daar zowel kinderen met als zonder beperking. 

De Postpartum Beweging

Aandacht voor de mama

De Postpartum Beweging heeft een missie: ze willen, vanuit hun eigen expertise, het postpartum onder de aandacht brengen.