Persbericht
14/06/2023

VZW De Schakel gebruikt geboortelijst als ludieke actie voor gloednieuwe woonprojecten

VZW De Schakel opent 2 gloednieuwe woonprojecten: ’t Sas en de Spil. Twee broodnodige projecten, die mensen met een verstandelijke beperking helpen huisvesten. Ze zochten een ludieke en originele manier om steun te vinden bij hun omgeving en sympathisanten. En zo kwamen ze bij een geboortelijst uit.

Geboorte van hun woonprojecten

Ze vieren als het ware de geboorte van hun woonprojecten. En wat gebruik je om de geboorte te delen met vrienden en familie? Om wat broodnodige steun te krijgen van je omgeving? Juist ja: een geboortelijst!

Bij Pakske kan je écht eender wat toevoegen aan je lijst. En: familie en vrienden kunnen bijleggen. De ideale samenwerking was geboren (pun intended). VZW De Schakelt opende een geboortelijst bij Pakske en vulde die met zaken die hun bewoners kunnen gebruiken in huis. Met leuke uitstapjes. En veel meer. Zodat je weet waarvoor je bijdraagt. Via Pakske kunnen bezoekers bijdragen voor één of meerdere specifieke cadeaus. Zodat je weet waarvoor je bijdraagt. En dat geeft mensen die schenken een leuk gevoel.

Ontdek hun lijst via pakske.be/lijst/de-schakel

Contact

Thomas Loyens

Logo's

Afbeeldingen