1. Homepage
  2. Geboortelijst
  3. Hoe werkt het
  1. Homepage
  2. Geboortelijst
  3. Hoe werkt het

Hoe werkt het?

Niets zo leuk als cadeautjes geven en cadeautjes krijgen. Zeker als het allemaal feilloos verloopt. Met Pakske ben je niet gelimiteerd in de opties die je hebt, vrienden en familie kunnen bijdragen wat ze willen, waarvoor ze willen, hoe ze willen. Tenzij jij het anders wil. Maar hoe werkt het precies?

Je bent maar vijf stappen verwijderd van je ideale geboortelijst

1

Maak en personaliseer gratis je geboortelijst

Maak je lijst aan in slechts 1 minuutje. Gegevens van je kindje invullen, foto’s toevoegen, beveiligen… wat je maar wil. We helpen je stap voor stap op weg naar een prachtige webpagina voor je kleine spruit.

moderne geboortelijst online
2

Voeg leuke pakskes toe​

Leuke cadeautjes van eender welke webshop toevoegen met 1 druk op een knop. Of je eigen originele pakskes toevoegen. Kan het nog eenvoudiger?

3

Deel het geluk van je kroost met je vrienden en familie. Eenvoudig én leuk om te volgen. Zo kunnen je geliefden bijdragen tot het geluk van je gezin.

4

Iedereen legt eenvoudig en met plezier bij voor een cadeautje, geld geven via Pakske is een plezier. Hun bijdragen komen op jouw rekening terecht.

Je kan ook aanduiden dat mensen het pakske zelf mogen bestellen. Dan kunnen ze het zélf aankopen en meebrengen op baby bezoek bijvoorbeeld.

5

Koop je pakjes wanneer jij ze nodig hebt, geen dubbels, niet wachten tot nonkel Rudy langs komt. De giften zullen binnenstromen terwijl jij het pakske misschien al thuis hebt staan.

Liever het geld wat opsparen? Geen enkel probleem!

Zit je nog met vragen?

Wij helpen je verder te ontdekken hoe het werkt.