Sluiting Dreambaby winkels

Zoals je mogelijks al gehoord hebt, heeft Colruyt Group een uitgebreide herstructurering aangekondigd voor DreamLand en DreamBaby. Dat zorgt ervoor dat zes winkels sluiten: DreamLand Hasselt en DreamBaby Drogenbos, Beveren, Tienen, Hoei en Vilvoorde.

DreamLand en vooral DreamBaby, is al jaren een essentieel onderdeel van de baby sector in België. Vele gezinnen hebben een geboortelijst bij DreamBaby, of op z’n minst iets gekocht in één van hun winkels.

Als jij momenteel een geboortelijst hebt bij één van de 5 DreamBaby winkels die sluiten (of als je dat van plan was), is dat toch even stressen. Daarom willen we hier een basis aan antwoorden en begeleiding voorzien, voor zij die met vragen zitten.

Maak je alvast geen zorgen: je geboortelijst gaat zeker niet verloren. Hieronder tonen we wat jij kan doen.

Kan ik mijn DreamBaby geboortelijst overzetten naar Pakske?

Je kan die overzetten naar jouw Pakske geboortelijst. Je kan perfect zelf een lijst openen bij Pakske en alle cadeaus van je DreamBaby geboortelijst gaan toevoegen. Ontdek hier hoe je cadeaus kan toevoegen aan je lijst.

Als je wil dat wij je helpen: stuur even de link (incl. lijst nr en wachtwoord) naar info@pakske.be. Dan nemen wij een kijkje en helpen we je verder.

Als je je DreamBaby geboortelijst reeds had gelinkt bij Pakske en deze wil overzetten, dan hoef je enkel even het e-mailadres van je lijst bij Pakske door te sturen.

Kan ik alle items van mijn DreamBaby geboortelijst overzetten naar Pakske?

Zolang er één winkel is die het item verkoopt, kan je het zeker en vast toevoegen bij ons. Enkel producten van het huismerk Dreambee, kunnen eventueel een probleem worden. Maar die kan je normaal nog steeds online bestellen bij DreamBaby.

Kan ik mijn DreamBaby geboortelijst nog steeds gebruiken?

Momenteel is er nog geen nieuws over geboortelijst die in het gedrang zouden komen. We wachten op nieuws van DreamBaby zelf.

Voor meer info kan je altijd terecht bij DreamBaby zelf: https://www.dreambaby.be/e/nl/db/contact

Jouw inschrijving kon niet worden opgeslagen. Probeer het alstublieft opnieuw.
Jouw inschrijving is gelukt.

Blijf op schema met je zwangerschap. Eén e-mail per week.

Deel met anderen

Deze informatie wordt uitsluitend verstrekt voor educatieve en entertainmentsdoeleinden. Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor enige aansprakelijkheid, verlies of risico, persoonlijk of anderszins, als gevolg, direct of indirect, van enige informatie of advies die hier is opgenomen. Pakske kan een vergoeding ontvangen via aangesloten (affiliate) links in deze inhoud.

Een geboortelijst met items van eender welke shop? Dat kan!

Volledige vrijheid. Geen enkele aankoopverplichting. Weg met stress. Tijd om te genieten.